Geld lenen kost geld
geld lenen met bkr

BKR BKR

Zijn er dan nog mogelijkheden om geld te lenen of om uw bestaande leningen over te sluiten naar een goedkopere lening als u een negatieve registratie bij het BKR (Bureau Krediet Registratie) hebt?

Geld lenen

Advertenties Advertenties

BKRBKR


Iedereen die een geldlening heeft, staat geregistreerd bij het BKR. In een aantal gevallen kan het voorkomen dat u negatief staat geregistreerd bij het BKR, dit  kan bijvoorbeeld het geval zijn doordat u een lening niet (tijdig) heeft terugbetaald.
Zijn er dan nog mogelijkheden om geld te lenen of om uw bestaande leningen over te sluiten naar een goedkopere lening als u een negatieve registratie bij het BKR (Bureau Krediet Registratie) hebt.

Indien u een negatieve BKR registratie heeft is het in veel gevallen niet mogelijk een (nieuwe) geldlening aan te vragen of uw bestaande leningen over te sluiten. Er zijn enkele aanbieders gespecialiseerd in het aanbieden van kredieten aan personen met een negatieve BKR registratie.

Het Bureau Krediet Registratie
Het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel toetst aanvragen voor consumentenkrediet en het registreert de gegevens van personen die een lening hebben afgesloten. Het BKR is opgericht om de risico's van de geldschieters te beperken. Omdat de registratie centraal plaats vindt is het niet mogelijk om bij een andere bank, ondanks de registratie, toch een geldlening af te sluiten.
Het BKR probeert te voorkomen dat een consument in de problemen komt door het aangaan van te grote financiŽle verplichtingen. Daarnaast heeft het BKR als doel de geldschieter (banken en andere geld aanbieders) te beschermen tegen het nemen van te grote risico's.
Uw gegevens worden geregistreerd als u de afgelopen 5 jaar een lening of een krediet heeft gehad.

U bent ook bekend bij het BKR als u bijvoorbeeld een flexibel krediet, een creditcard of een kredietlimiet op uw betaalrekening hebt.

Het BKR heeft twee belangrijke doelen.

  1. Voorkomen dat u, de consument, meer leent dan u kunt betalen.
  2. Het beperken van de risico's van financiŽle dienstverleners.

Alle financiŽle dienstverleners in Nederland zijn wettelijk verplicht zich aan te sluiten bij het BKR.

Een hypotheek ondanks een BKR registratie?
Indien u een nieuwe hypotheek wilt aanvragen of u wilt uw bestaande hypotheek oversluiten, dan kan een BKR registratie problemen opleveren. Veel adviseurs zullen u vragen eerst uw krediet of uw schuld in te lossen om zodoende van de BKR notering af te komen. .

Contact opnemen met het BKR
Indien u inzage wilt in uw gegevens bij het BKR, dient u zich te wenden tot de bank of geldschieter die u de geld lening heeft verstrekt.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Bureau Krediet Registratie. http://www.bkr.nl

Financieel warenhuis

geld bkr bkr bkr codering lenen bkr bkr registratie hypotheek met bkr bkr hypotheek bkr toetsing bkr leningen lenen met bkr bkr lening lenen zonder bkr bkr tiel

disclaimer - privacy statement - links - prospectussen - (c) copyright 2008 - 2018, www.directgeldlenenbkr.nl - alle rechten voorbehouden.