Geld lenen kost geld
leningen

Geld lenen zonder toetsing Geld lenen zonder toetsing

Geld lenen zonder toetsing bij het BKR

Geld lenen

Advertenties Advertenties

Geld lenen zonder toetsingGeld lenen zonder toetsing


Wanneer u geld lenen zonder toetsing bij het BKR, dan zal de reden waarschijnlijk zijn dat u een negatieve BKR-registratie heeft normaal gesproken gaat u er vanuit dat u toch geen lening bij een erkende geldverstrekker krijgt.

Wellicht heeft u deze mogelijkheden ook al onderzocht. Zo niet, dan is het altijd zinvol om toch een lening bij een erkende kredietverlener aan te vragen, want ook mensen met bepaalde negatieve BKR-coderingen kunnen toch een lening krijgen, mits ze aan een aantal andere voorwaarden voldoen. De veiligste en goedkoopste manier van lenen is namelijk bij een erkende geregistreerde kredietverstrekker of bank.

Het BKR, het Bureau Krediet Registratie verstrekt informatie over het leengedrag en aflosgedrag van mensen in Nederland. De persoonsgegevens en kredietgegevens van mensen die een krediet op betaalrekening, doorlopend krediet, postorderkredieten, creditcard, persoonlijke lening of GSM-abonnement aangaan, worden door het BKR geregistreerd in het CKI, het Centraal Krediet Informatiesysteem.

Geregistreerde banken en kredietverstrekkers en GSM-providers vragen gegevens bij het BKR op en aan de hand hiervan wordt uw kredietwaardigheid bepaald voordat ze u een lening verstrekken.

De meeste erkende geldverstrekkers, kredietverleners en banken zullen u geen geld lenen zonder toetsing te doen. Uiteraard bestaan er toch mogelijkheden om aan geld te komen zonder dat uw geldverstrekker een toetsing bij het BKR doet. De volgende mogelijkheden zijn mogelijk.

  • Er zijn bepaalde partijen waar geld lenen zonder een toetsing mogelijk is maar ze u vervolgens een rente zullen berekenen die twee of zelfs drie maal zo hoog is dan normaal. Wellicht is de reden dat u niet bij een reguliere geldverstrekker terecht kunt, dat u in het verleden al betalingsproblemen heeft gehad. Let wel op dat u door deze praktijken met zeer hoge rentes juist in de problemen kunt komen.
  • Op internet zijn er momenteel webportaals waar particulieren geld kunnen lenen van andere particulieren. Hier kunt u geld lenen zonder bkr toetsing
  • Lenen op onderpand bij pandhuizen en dergelijke. Wanneer u bij pandhuizen een onderpand verschaft kunt u een bepaald bedrag lenen. Let er wel op dat wanneer u het onderpand weer graag terug wilt hebben, dat u wel een lening met terugkoopgarantie aangaat. Ook kunt u lenen met effecten of een levensverzekering als onderpand.
  • Lenen bij familie, werkgever of kennissen; deze zullen geen toetsing bij het BKR doen. Let er wel op dat wanneer u onverhoopt niet aan uw betalingsverplichtingen kunt voldoen, dat dit de onderlinge band ernstig kan verstoren. Hierdoor is het mogelijk om geld te lenen zonder bkr toetsing

Voor alle duidelijkheid willen we hier eerst vermelden dat erkende geldverstrekkers en banken u geen geld zullen lenen zonder een toetsing bij het BKR te doen. Er zijn wel andere mogelijkheden om toch geld te lenen, zonder dat er een toetsing bij het BKR gedaan wordt door de geldverstrekker. Uiteraard is het niet makkelijk om zoín partij te vinden.

Wanneer uw eigen financiŽle middelen niet voldoende zijn om de zolder tot woonruimte te verbouwen of om die droomauto aan te schaffen, dan kunt u dit financieren door geld te lenen.

Er bestaan verschillende manieren van geld lenen, zoals het nemen van een doorlopend krediet of persoonlijke lening, maar ook het verhogen van de hypotheek. De geldverstrekkers waarbij u geld wilt lenen, zullen inzicht willen in diverse financiŽle en persoonlijke gegevens aan de hand waarvan ze bepalen of zij u geld willen lenen en hoeveel. Daarnaast zal er ook een toetsing bij het BKR gedaan worden.


Goedkope lening aanvragen

Financieel warenhuis

Geld lenen zonder toetsing

disclaimer - privacy statement - links - prospectussen - (c) copyright 2008 - 2018, www.directgeldlenenbkr.nl - alle rechten voorbehouden.