Geld lenen kost geld
snel geld lenen

Wie zijn wij Wie zijn wij

Wij bemiddelen in kredieten die alleen via internet aangeboden worden. Door deze werkwijze blijven onze kosten heel laag. Dagelijkse controleren onze medewerkers voor u de meest scherpe leningen bij elke bank of kredietverstrekker.

Geld lenen

Advertenties Advertenties

Wie zijn wijWie zijn wij?


Wij zijn een onafhankelijk financieel vergelijker in kredieten en assurantiŽn.

Wij bemiddelen in kredieten die alleen via internet aangeboden worden. Door deze werkwijze blijven onze kosten heel laag.

Dagelijkse controleren onze medewerkers voor u de meest scherpe leningen bij elke bank of kredietverstrekker.

Waarom wij?
Doordat wij enerzijds zorgen voor de meest scherpe rentes en anderzijds een prima service verleent zijn hierdoor zijn al vele klanten u voor gegaan.

Onze voordelen?

  • Rentevoordeel: U hoeft niet te betalen voor dure kantoorgebouwen want..
  • Wij werken uitsluitend via internet, hierdoor blijven onze kosten zeer laag en uiteindelijk kan dat u enkele honderden euroís voordeel geven per jaar.
  • Wij zorgen voor een uitstekende service en hebben klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staan.
  • Snelheid: Wij streven er ernaar om elke aanvraag direct te behandelen. Wij zorgen ervoor dat binnen 1 werkdag uw aanvraag wordt behandeld.
  • Onafhankelijk: wij werken samen met verschillende banken en kredietverstrekkers. Het voordeel hiervan is dat u de prijzen kunt vergelijken van de meeste partijen.

Hoe onafhankelijk zijn wij?
Wij verstrekken actuele gegevens over vrijwel alle financiŽle producten en diensten van financiŽle instellingen in Nederland.

Aanbieders van financiŽle producten hebben geen enkele zeggenschap over de activiteiten van ons en over de getoonde informatie op onze websites.

Inkomsten
Het vergelijken van de kredieten en het vrijblijvend opvragen van offertes is voor consumenten en bedrijven gratis. U kunt bij ons diverse kredieten online afsluiten via deze website.

Wij verkrijgen onze inkomsten uit het doorsturen van de offertes en de aanvragen om zodoende de goedkoopste kredieten voor u af te sluiten.

Streamway - KvK nr: 24395591

dienstenwijzer

Financieel warenhuis

vergelijken van de kredieten financieel advies financiŽle producten lening wie zijn wij? bedrijfsinformatie bedrijfsinfo kredietverstrekker leningen financieel vergelijker geld lenen

disclaimer - privacy statement - links - prospectussen - (c) copyright 2008 - 2018, www.directgeldlenenbkr.nl - alle rechten voorbehouden.